Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Fjærer

Hardere fjærer, fjærlåsing og stagavstandsstykker for ATV-er og UTV-er. Hardere fjærer brukes med fordel når du tauer tunge tømmerbiler eller monterer en frontmontert plogpakke på ATV-en din for å hindre at fjæringen henger for mye.

De fleste moderne firhjulinger har individuell fjæring kalt IRS (Independent Rear Suspension) .. bak for å gi best kjørekomfort og fremkommelighet i terreng, betyr dette at vekten av for eksempel en tømmerhenger hviler på støtdemperne bak, i motsetning til en maskin med stiv aksel hvor vekten havner direkte på bakhjulene, for å hindre at støtdemperne blir overbelastet med tung belastning, er det montert sterkere fjærer eller fjærlåsing.

Hardere fjærer er tilgjengelig for de fleste vanlige quads og UTV-modeller på markedet og er vanligvis montert. til maskiner som brukes i tyngre arbeid.

Hvis du bare trenger å forsterke fjæringen noen ganger for å forhindre at den blir komprimert for mye av tung belastning eller brøyting, kan du enkelt installere gummishims som hjelper de originale støtene dine par for å tåle vekten av en tung vogn eller plog. Avstandsstykker er veldig lette å dytte inn i fjærbenet og passer stort sett alle modeller på markedet.

Filter
26 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 26 produkter
Viser 26 av 26 produkter