Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Verkstedutstyr

Spesialverktøy og verkstedutstyr for å støtte service- og reparasjonsarbeid på; din ATV, UTV eller motorsykkel. I vårt brede utvalg av verktøy spesielt utviklet for motorer og chassis på; firehjulinger, motorsykler og andre terrengkjøretøyer, finner du flere typer verktøy som gjør arbeidet med maskinen enklere og morsommere.

Ofte er motor og chassis forskjellig mellom quads og biler, derfor kan ikke samme type verktøy alltid brukes, mange verktøy tilpasset for biler er ofte helt enkle å komme seg på for store veier; en ATV eller MC-motor. Til dette finnes det verktøy spesielt utviklet for denne typen mindre motorer, rammer og hjuloppheng.

 Hvis du har riktig verktøy for hånden, blir det både enklere og morsommere å utføre etterfølgende servicearbeid eller reparasjoner på maskinen din, noe som gjør det mer sannsynlig at den faller av og du kan derfor holde maskinen i bedre stand som kan spare deg for penger til slutt. dyre reparasjoner.

Filter (0)
Viser 130 produkter
Viser 48 av 130 produkter