Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Flottørhuspakning

Flottørhuset er den lille koppen som sitter i bunnen av forgasseren, i koppen er det bensin og for å hindre at det lekker mellom koblingen mellom flytekoppen og forgasseren er det en pakning i mellom. Ofte er pakningen i form av en gummipakning som ligner på en støpt o-ring, men det kan også være en flat papirpakning.

Ofte holdes koppen med tre eller fire Phillips-skruer som du løsner for å få tilgang til flottøren og fjerne koppen for å erstatte pakningen. I de fleste tilfeller får du lettere tilgang til skruene hvis du løsner forgasseren der den er festet til inntaksgummi- og luftbeholderen og snur litt på forgasseren.

Flottørhuspakningen er som de fleste deler i en forgasser utsatt for konstant påkjenning fra bensinen, noe som gjør at pakningen slites og kan bli tørr og sprukket, en skadet flottørhuspakning gjør at du får en drivstofflekkasje ved forgasseren som kan resultere i i redusert effekt og også utgjøre en fare for brannfare dersom bensinen lekker ut.

Filter
26 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 26 produkter
Viser 26 av 26 produkter