Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Koblingspakninger

Pakningerfor clutchen på ATV og UTV. Koblingspakninger er vanligvis på høyre side av motoren på firehjulinger og er pakningen som tetter de indre halvdelene av motorblokken mot clutchdekselet.

På ATV-er med manuell girkasse er clutchdekselet vanligvis det ytterste dekselet på den høyere siden av motoren som du fjerner for å få tilgang til platene og clutchplatene.

ATV-er og UTV-modeller med automatgir og remdrift (CVT) har vanligvis et clutchdeksel montert inne i det indre variatorhuset som huser drivremmen og primær/sekundær variator. I disse tilfellene er koblingspakningen for å tette slyngkoblingen, som vanligvis er plassert inne i den fremre (primære) variatoren når denne slyngkoblingen er i et oljebad.

Hvis du demonterer clutchdekselet på maskinen din, er det lurt å bytte clutchpakning da disse vanligvis er laget av et papirmateriale og ikke sjelden går i stykker i et øre eller lignende når clutchdekselet tas av.

Filter
40 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 40 produkter
Viser 40 av 40 produkter