Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Endeledd

Endeledd for ATV og UTV. Endeleddne er montert på styrestengene som igjen er koblet til kjøretøyets styrestang som går opp til styret eller rattet, når du svinger er det styreleddene som sørger for at maskinen endrer retning.

Et styreledd er leddet for å kunne følge den individuelle fjæringen når du kjører i ujevnt terreng og som alle typer ledd og lagre slites disse leddene over tid. Styreleddene er som regel ganske utsatt for gjørme og vann som kan trenge inn og forårsake slitasje, i tillegg til dette beveger leddet seg nesten konstant ved kjøring og eksponeringen ser ut som en tung fot.er store krefter i form av slag fra tømmerstokker og steiner ved kjøring i terreng.

Et kontrollledd er vanligvis lett å bytte fordi; de har ofte en bolt eller mutter i styrestangen og hjulnavet, den løsnes så fra styrestangen ved å løsne mutterne og skru lenken av stangen.

De fleste kontrollledd har forskjellige gangarter avhengig av; enten det er indre eller ytre styreskjøt og selges ofte i sett på to; styreledd, flytter du begge styreleddene til den ene siden av maskinen, settet inkluderer et ytre og et indre kontrollledd som har forskjellig leddrotasjon for å passe til kontrollstangen.

Filter
58 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 58 produkter
Viser 48 av 58 produkter