Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Støtdemperlager

Lagre og bøssingsett for støtdempere på quads og UTVer. Støtdemperne på quads og UTVer har vanligvis et lager eller en bøssing ved festet mellom støtdemperen og chassiset eller lenkearmen. Disse lagrene eller bøssingene utsettes ofte for høye påkjenninger og kan begynne å gli over tid.

Hvis ikke foringene eller lagrene skiftes ut i tide, er det en risiko for at støtdemperen blir skadet, derfor er det lurt å inspisere støtdemperne og deres fester med jevne mellomrom. Støtdemperlagre og foringer er vanligvis enkle å skifte og du kan vanligvis presse dem ut i en skrustikke med to fatninger av passende størrelse.

Filter
36 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 36 produkter
Viser 36 av 36 produkter