Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Sylinderfotpakning

Sylinderfotpakninger for ATV og UTV. En sylinderfotpakning sitter mellom sylinderen og motorblokken og tetter denne forbindelsen slik at olje eller kjølevæske ikke lekker inn i forbrenningskammeret eller ut av sylinderen eller for den saks skyld blandes inn i kjølevæske eller oljekanalene i sylinderen.

En sylinderfotpakning er vanligvis laget av en type papirmateriale og det anbefales å endre denne dersom sylinderen demonteres for å sikre en tett kobling ved gjenmontering. På en-sylindrede motorer er det en sylinderfotpakning, mens på to-sylindrede motorer er det enten en pakning per sylinder eller en stor som dekker begge sylindrene.

Når du skifter sylinderhodepakning, er det svært viktig at du skraper av alle rester av den gamle pakningen både på motorblokken og sylinderen, da selv de minste restene av den gamle pakningen som er igjen kan forårsake lekkasje.

Filter
16 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 16 produkter
Viser 16 av 16 produkter