Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Forgasser

Forgasseren var standard på de fleste quads langt ut på 2010-tallet da elektronisk drivstoffinnsprøytning (EFI) i stor grad erstattet funksjonen med å forsyne motoren med drivstoff. Forgasseren har som oppgave å forsyne motoren med en perfekt blanding av luft og drivstoff og er et ganske komplisert produkt med mange innstillingsmuligheter.

Mens forgassere er en velprøvd teknikk for å forsyne motoren med luft og drivstoff, er det ikke helt uvanlig at forgasseren svikter, noe som resulterer i en motor som er vanskelig å starte eller at den går dårlig. Mange forgasserrelaterte problemer kan spores til smuss og urenheter i drivstoffet eller forsinket vedlikehold. Mange av bestanddelene i en forgasser blir faktisk slitt av selve drivstoffet, som med årene har blitt mer og mer miljøvennlig, og som et resultat sliter det mer på komponentene i forgasseren, kombinert med miljøet der en fire -wheeler ofte oppholder seg og fyller drivstoff der det er stor risiko for forurensning og smuss i drivstoffet gjør at mange deler kan slites med årene i forgasseren.

I vårt brede utvalg av ettermarkedsforgassere finner du komplette forgassere som du kan bytte ut din originale forgasser med uten noen større modifikasjoner eller justeringer, et godt valg for de som raskt vil blåse nytt liv i sin quad eller for de som har en forgasser. at forrige eier skrudd løs komme på.

Filter
45 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 45 produkter
Viser 45 av 45 produkter