Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Sekundærvariator

Komplete bakvariatorer og reservedeler for den sekundære variatoren på beltedrevne (CVT) ATV- og UTV-modeller. Den sekundære variatoren, på engelsk "Secondary Clutch" eller "Driven Clutch" er den bakre delen av variatoren som du ser når du åpner variatordekselet.

Den sekundære variatoren har vanligvis to skiver som drivremmen går mellom og en sterk fjær som presser disse skivene sammen. Når motoren roterer, åpnes og lukkes mellomrommet mellom skivene i den bakre variatoren, og forholdet endres.

I sekundærvariatoren på firehjulinger er det fremfor alt fjæren som har en avgjørende rolle for hvordan maskinen oppfattes og fungerer, avhengig av hvor hard eller myk fjæren er, eller hvor hardt forspenningen er innstilt, griper skivene beltet annerledes. 

En stivere fjær gir vanligvis bedre beltegrep og er ofte det som følger med i et variatorsett.

Ulike produsenter har litt forskjellige varianter av sekundærvariatoren og i tillegg til fjær og skiver finnes det modeller som har ruller og diverse foringer som er for at skivene skal trykkes fra hverandre og skjøtes sammen.

I den opprinnelige posisjonen er drivremmen på toppen av den sekundære variatoren og går deretter ned mellom skivene etter hvert som motorens rotasjon øker.

Ved renovering av variatoren eller utskifting av drivremmen er det viktig å inspisere skivene for slitasje og smuss eller gummirester fra den gamle drivremmen. Hvis skivene til den sekundære variatoren har riper, riper eller andre skader i seg, kan dette føre til at en nyinstallert drivreim raskt slites ut.

Filter
25 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 25 produkter
Viser 25 av 25 produkter