Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Styredemper

Styredempere for ATV- og Quad-modeller som lar deg justere slik at firehjulingen ikke blir så nervøs i styringen. En styredemper er montert på styrestangen og festet til rammen på maskinen din og fungerer som en støtdemper for styrestangens støt, den absorberer smell i styret og motvirker raske bevegelser som kan oppstå hvis du kjører quad i høyere hastighet. .

En styredemper er vanligvis montert på Quad-modeller som kjøres på asfalt- eller grusveier i høyere hastighet, lave og brede Quad-modeller er ofte litt nervøse i styringen og kan ofte spore litt i foraksel, spesielt hvis du kjører med slicks eller landeveisdekk. Med en styredemper blir styringen mindre følsom og kjøreturen mer komfortabel og tryggere.

Filter
Filter
1 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 1 produkt