Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Beltekit

Camso / Camoplast produserer markedets beste banesett for helårsbruk, med sine slitesterke drivmatter kan du komme uslåelig foran både sommer og vinter.

Fordelene med banesett fra Camso er mange , topp kvalitet, tilpasset girforhold for alle quad størrelser og de fleste bruksmuligheter er noen, at du kan kjøpe løse monteringssett og bytte kun monteringssettet når du bytter ATV er en annen, det lar deg ha samme banesett i flere sesonger og kjøp kun et nytt monteringssett hvis du bytter ATV.< /p>

Godt å vite om ATV & UTV-sporsett:

Trenger man å modifisere sin ATV eller UTV for å passe til et sporsett?

Nei - i de aller fleste av tilfeller har vi et modellspesifikt monteringssett, så er monteringsdetaljene tilpasset akkurat din modell. Hvis du har en nyere ATV fra 2000 og utover, har vi nesten alltid modellspesifikke monteringssett.

Hvor lang tid tar det å bytte mellom beltesett og hjul?

Det er første gang det tar tid å sette sammen et båndsett, da er det viktig at du følger de medfølgende instruksjonene for hvilke innstillinger du skal gjøre. Ved første montering monteres festeplater for stabiliseringsstag i firhjulingen og det foretas justering av båndene, festeplatene kan stå på plass dersom man ønsker å bytte mellom hjul og bånd. Neste gang du monterer og demonterer, vil det gå mye raskere. Det tar bare litt lengre tid enn å bytte hjul, avhengig av merke og modell.

Hvis jeg bytter ATV eller UTV, kan jeg flytte banesettet med meg?

Ja - mesteparten av tiden er banesettene designet for å passe nesten alle ATV-er og UTV-er. Det er monteringssettene som vanligvis skiller dem fra hverandre. Kontakt oss, så ser vi nærmere på hva du må gjøre for å få dem til å passe til en ny modell.


Hvor mye strøm trenger jeg for å bruke båndsettet?

Mindre enn med dekk! Båndsettene krever lavere effekt, båndene er utstyrt med et mindre driv i sin konstruksjon, noe som betyr at du trenger omtrent ⅓ mindre strøm. Drivenheten i settet fører til at den blir nedgiret, og mer kraft når båndene.

Filter
57 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 57 produkter
Viser 48 av 57 produkter