Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Luftfilterboks

En luftboks sitter på quads og UTVer og er den delen som luftfilteret er montert i. Luftboksen er vanligvis plassert under salen på quads for å beskytte den mot skitt og støv, mens den på en UTV ofte er plassert enten i styrehuset eller mellom setene .

De fleste luftbokser på moderne quads er ganske forseglet for å beskytte luftfilteret mot gjørme og vann og dermed forhindre at dette kommer inn i motoren hvor det kan gjøre store skader.

Luftkannen kobles til forgasseren eller gassspjeldhuset med en gummislange som festes med slangeklemmer i hver ende, og luftkannen har også en åpning for å ta inn luft til forbrenning.

Som regel anbefales det ikke å prøve å åpne luftbeholderen for å få inn mer luft, da dette risikerer å utsette luftfilteret for unødvendig mye smuss og støv.

Filter
11 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 11 produkter