Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Styrer

Styre for ATV- og Quad-modeller. Har du vært i en ulykke og byttet styret på sykkelen? din ATV, finner du flere forskjellige typer erstatningsstyr her. Vi har mange forskjellige modeller av styre i både originalversjon med samme bøy som ditt nåværende styre, før det ble skjøtet, samt ettermarkedsmodellstyre av sterkere varianter tilpasset racing.rning og racing.

Vanligvis er et styre ATV, Quad og MC 22mm i diameter, dette er en standard som alle produsenter følger. det blir lettere å skaffe gummihåndtak og annet tilbehør til styret.

Det er så kalt ”Fat-Bar” rattet som du kan kjøpe som oppgradering og som sitter på noen racing modeller av ATV og Quads, disse styret har vanligvis større diameter ved festet til styrestammen og krever derfor andre styre og dropouts som skal monteres, ute ved håndtakene er disse styret 22mm som alle andre styre slik at du ikke t må endre alt utstyret som er montert på den; rattet.

Filter
11 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 11 produkter