Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Styrelager

Styrelager for firehjulinger. På de fleste ATV-modeller med eller uten servostyring er styrestammen, den delen som går fra styret og ned til festet for styrestengene, oppbevart to steder. Midt på styret er det vanligvis en bøssing eller lagerholder som stabiliserer styret og holder det på plass i rammen på firhjulingen.

I bunnen av styret er det vanligvis et lager som gjør det enkelt å vri styret til sidene. Hvis noen av disse lagrene eller bøssingene begynner å slites eller har gått i stykker, kan styringen føles hakkete eller treg, du kan også føle et frem og tilbake slark når du bremser eller akselererer rattet. På firehjulinger med styreservo (EPS, Electronic Power Steering) er det spesielt viktig at du holder øye med lagre og foringer på styrestammen, da slark og slitasje på disse kan forårsake skade på styreservomotoren.

Filter
14 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 14 produkter
Viser 14 av 14 produkter