Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Bremsevaier Foran

Frontbremsevaier for quads med vaierstyrte frontbremser, noen eldre modeller av quads og spesielt firehjulinger for barn har vaierstyrte frontbremser i stedet for hydrauliske bremser.

De fremre bremsevaierne går fra bremsehåndtaket på styret og det er vanligvis to vaier festet til håndtaket som går ned til høyre og venstre forbrems på firehjulingen.

Bremsevaiern foran går ned til en spak på bremsekaliperen eller bremsetrommelen foran på firhjulingen og kan vanligvis justeres i enden opp ved bremsehåndtaket eller nede ved bremsetrommelen/bremsekaliperen for å oppnå god bremsevirkning .

En bremsevaier foran kan lett slites ut eller forlenges, noe som fører til redusert bremseytelse, bremsevaiern foran er slitte eller ødelagte, så pass på å bytte ut begge samtidig for å unngå å risikere ujevn bremseytelse .

Bremsevaiern foran selges enkeltvis og er like på høyre og venstre side med mindre annet er angitt i produktet.

Filter
11 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 11 produkter