Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Tenningslåser

Tenningslås for ATV & UTV. Nesten alle quads har tenningslås med nøkler som du brukte til å starte maskinen, på noen modeller brukes tenningslåsen også for å starte maskinen mens mange quads har en egen startknapp.

Tenningslås for quads. har vanligvis mer enn en av og på posisjon, det er vanlig at du har 2-3 posisjoner og eventuelt også en fjærende posisjon om du starter motoren med nøkkelen. I tillegg til av og på, kan disse tilstandene inkludere forskjellige tilstander for lys, for eksempel på uten lys, på med frontlys aktivert og på med styrelys aktivert.

En tenningslås er ofte lett å bytte, hvis du kjøper en original erstatnings tenningslås kommer den med et kontaktstykke som tilsvarer originalen din, du bare sjekker ut den gamle låsen og plugger inn den nye.

Som regel kan du ikke kjøp nye nøkler løse til tenningslås på quads, de fleste produsenter leverer ikke nøkkelemner og har ikke kodede låser slik at du kan slipe ut nye nøkler, men i stedet bytter du ut hele tenningslåsen og får som regel to nye nøkler.

Filter
99 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 99 produkter
Viser 48 av 99 produkter