Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Bakaksel

Bakaksler og deler til bakaksler på Quad og ATV modeller med stiv bakaksel.

På de fleste typer Quad-modeller for racing er det en rett stiv bakaksel montert i en svingarm bak, bakakselen er festet til svingarmen med en taggete; kalt en eksentrisk, et lager som er asymmetrisk. Eksentrikken klemmes fast til svingarmen og bakakselen festes med klips eller muttere og roterer på bakaksellagrene som er montert i eksentrikken.

På bakakselen på quad-modeller som ofte er kjededrevet, er bakdrevet montert direkte på bakakselen med sjåfør, ofte påå venstre side av skulderen, på på samme måte er en bremseskive montert på; den andre siden.

På ATV-modeller for arbeid eller terreng med stiv bakaksel, som er vanlig å se på; Eldre firehjulinger samt mange Honda-modeller, som f.eks Bakakselen er ofte omgitt av et beskyttelsesrør som er lagret dels inne ved sluttdrevet og dels ute ved bakhjulene.

Filter
11 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 11 produkter