Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Vinsj-Wire

Vinsj-Wire for ATV- og UTV-vinsjer. Stålwiren er den klassiske wiretypen som er standard på de fleste originale vinsjer på firehjulinger.

Stålwiren kan ofte fås i ulike diametre og lengder for å passe til trekkkraften til ulike vinsjer og bruksområder, i tillegg til bruk på elektriske vinsjer, finnes stålwire også på mange håndvinsjer.

En stålwire består av en rekke tett snoede stålvaiere, Kardeler, som danner en lang sammenhengende linje, i den ene enden hvor vaieren er montert i vinsjtrommelen, enden brennes ofte for å hindre at wire fra frynsing, men det finnes stålvaiere som har en skruforbindelse som er festet til kanten av trommelen, denne koblingen er uvanlig på ATV-vinsjer og forekommer vanligvis kun på større terrengvinsjer med ståltrommel.

I andre, også av vaieren, er det en løkke som ofte har en forsterkning i seg, såkalt kaus, hvor vinsjkroken er festet.

De fleste ATV- og UTV-vinsjer på markedet har en stålkabel mellom 5-6 millimeter i diameter og en lengde på 10 til 15 meter.

Diameter og lengde på vaieren bestemmes dels av et eventuelt hull i vinsjtrommelen som vaieren må skyves gjennom, og dels av hvor stor vinsjtrommelen er slik at vaieren kan rulles helt opp på trommelen.

Hvis du vil lære mer om vinsjkabler og andre vinsjlinjer, les vår omfattende guide her !