Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

ATV Snøskjærpakke

Komplete firerplogpakker fra kjente produsenter, høykvalitetsploger i flere utførelser for å passe alle behov. Her finner du komplette brøytepakker som inneholder brøytefester, ploger og brøyteblad slik at du raskt kan komme i gang med snøbrøyting med din ATV. Blant våre ploger fra Kimpex, Iron Baltic og Warn finnes det flere ulike modeller med funksjoner for alle slags bruksområder.

Når du kjøper en plog til din firehjuling består disse vanligvis av tre deler:

Plogblad

Plogbladet er den delen som skyver snøen foran quad, et plogblad består vanligvis av en buet plate med glidning sko og slitasje stål i bunnen. Plogblad er ofte tilgjengelig i bredder mellom 120-170 cm for firehjulinger, hvor 150 eller 152 cm er den vanligste bredden.

Plogram

Plogrammet er del som forbinder plogbladet med plogfestet som er festet til quad, en plog kan være av såkalt senter- eller fronttype, en sentermontert plog festes rett under quad, mens en frontmontert plog er foran, ofte rett under vinsjen.

Plogfeste

Plogfestet er den delen som er skrudd fast i firhjulingen, enten i midten av maskinen, det såkalte senterfestet, eller i fronten. I Plogfestet er plogene festet med stifter som er enkle å koble til og fra.

 

Våre komplette plogpakker inkluderer alle delene som trengs for å komme i gang og brøyte med din quad har vi modelltilpassede plogfester for de fleste quads på markedet og universalfester som passer til nesten alle quads. Hvis du ser etter en plog til din ATV og vil lære mer, kan du lese mer om ulike plogtyper og smart plogtilbehør i vår omfattende plogveiledning, les mer her!