Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Børster

Manuelle og motoriserte børster for ATV-er. Med børstefeste holder du parkeringsplassen eller innkjørselen fri for grus, løv eller snø. 

En manuell børste fungerer som en diger Piasava-kost som du monterer på samme type ramme som du bruker for snøploger og du skyver den foran din ATV for å rydde staller, innkjørsler eller gangveier for spon, løv, grus eller annet løst materiale som en stålplog er uegnet til å håndtere. Børsten kan kjøpes separat, så hvis du allerede har en plog fra Iron Baltic, kan du montere børsten på samme plog (Ikke v-plog ramme) og dra nytte av plogen hele året.

Den motordrevne børsten er montert med plogfeste ( Samme som for lIron Baltiv/Cycle country/Bronco) ploger under maskinen som gir god stabilitet, børsten er en roterende rulle som feier ren grus, løv og annet løsmasse effektivt , fungerer også utmerket å børste løs snø med.