Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Reparasjonssett Hovedbremsesylinder

Reparasjonssett for hovedbremsesylinderen på ATV- og UTV-modeller utstyrt med hydrauliske bremser. Bremsehovedsylinderen er den delen som bremsepedalen nede ved foten eller bremsegrepet på styret kobles til og som skaper trykk i bremsesystemet når du trykker på pedalen.

Dette trykket får bremsevæsken til å presses gjennom bremsesystemet og fører til at bremseskoene eller bremseklossene presses mot bremseskiven eller trommelen, noe som reduserer hastigheten til kjøretøyet. Reparasjonssettene for hovedbremsesylindere inneholder vanligvis elektriske stempler, tetninger, ikke fjærer og eventuelle låseringer og støvtetninger.

Stempelet er den delen som bremsehåndtaket trykker på og som skaper trykket i bremsesystemet, dette stempelet er tettet med gummipakninger mot hovedbremsesylinderhuset. Hvis du opplever en svampete bremse, dårlig eller ingen bremseeffekt i det hele tatt, er pakningene som tetter stempelet i hovedbremsesylinderen mest sannsynlig dårlige eller ødelagte.

Reparasjonssett er tilgjengelig for både hovedbremsesylinderen som sitter på styret og under fotbremsen og inneholder vanligvis alle komponentene du trenger for å renovere hovedbremsesylinderen slik at du kan få trykk i bremsesystemet igjen.

Filter
30 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 30 produkter
Viser 30 av 30 produkter