Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Frostvæske

Glykol brukes i firehjulingens kjølesystem for å kjøle ned motoren. Glykolen hindrer væsken i å fryse og beskytter motoren mot korrosjon Siden ulike ATV-produsenter krever ulike typer, har vi ingen generell anbefaling, men det er best å følge produsentens anbefalinger ved bytte av kjølevæske. Se bruksanvisningen din.

Det er to hovedgrupper av glykol for kjøretøy, monoetylenglykol og propylenglykol. Monoetylen er generelt mer vanlig, men nylig har propylenglykol blitt lansert som et mindre giftig alternativ. Viktig å huske når du skifter kjølevæske i din ATV er ikke å blande disse typene, det er ikke mulig å bestemme hvilken type som er i kjølesystemet basert på farge alene, begge typene kan ha forskjellige farger. Dessverre er det mange ATV-produsenter som ikke spesifiserer hvilken type glykol som er i det originale systemet.