Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Frostvæske

Glykol brukes i firehjulingens kjølesystem for å kjøle ned motoren. Glykolen hindrer kjølevæsken i å fryse og beskytter motoren mot korrosjon.

Det finnes hovedsakelig to forskjellige typer glykol på markedet, Monoetylenglykol og Propylenglykol. Monoetylen har tidligere vært den vanligste typen, men de siste årene har man i større grad begynt å bruke propylenglykol da det er et mer miljøvennlig alternativ.

Merk at det ikke er mulig å avgjøre ut fra fargen på kjølevæsken hvilken glykol som er fylt i kjølesystemet i dag.

Hvis du vil lære mer om glykol, kan du lese mer om de ulike typene i vår store Olje- og kjemikalieguide for ATV.

Da ulike ATV-produsenter krever ulike typer glykol, så vi har ingen generell anbefaling om hvilken glykol du bør fylle i din quad, er det best å følge produsentens anbefalinger når du skifter kjølevæske og se i manualen din for å se hvilken type anbefales.