Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Primærvariator

Komplete frontvariatorer og variatordeler for ATV- og UTV-modeller med automatisk, reimdrevet girkasse (CVT).

Primærvariatoren, på engelsk "Primary Clutch" eller "Drive Clutch" er fronten på variatorens to store hjul som du ser når du løfter av variatordekselet, den kobles enten direkte til veivakselen via akselen som går gjennom variatordeksel eller via en slingclutch som sitter bak et motordeksel under det indre variatordekselet.

Primærvariatoren er utformet litt forskjellig avhengig av kjøretøyprodusent, men funksjonen er ekvivalent mellom de ulike merkene, frontvariatorens oppgave er å regulere hvor høyt opp beltet får bevege seg mellom variatorens skiver og på den måten maskinens giring endres.

I den opprinnelige posisjonen er drivremmen nederst på den fremre variatoren, kontra høyere opp i den sekundære variatoren, og remmen beveger seg da opp og ned i forhold til hverandre mellom fremre og bakre variator som kjøretøyets hastighet og turtall. øke for å kontinuerlig administrere "Skiftet" En primær variator inneholder en rekke ulike komponenter som foringer, fjærer, variatorvekter og variatorskiver.

Felles for alle ulike typer er at de bevegelige delene i en variator må kunne bevege seg helt fritt, da selv mindre riper eller skader i glideflater eller lignende kan gi motstand som gjør at maskinen ikke fungerer som det burde.

I tillegg til det bør primærvariatoren fremfor alt holdes ren for støv dannet av beltets slitasje og eventuelt smuss som kommer inn fra utsiden ved terrengkjøring.

Filter
60 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 60 produkter
Viser 48 av 60 produkter