Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Motordeler

Motordeler for ATV-er og UTV-er. I vårt store utvalg av deler til motoren finner du alle reservedelene du måtte trenge til service og reparasjonsarbeid på din firehjulsmotor. Vi leverer et komplett utvalg av deler til alle vanlige ATV- og UTV-modeller slik at du kan reparere maskinen din selv når den begynner å bli noen år gammel.

Motorene på ATV-er settes ofte i arbeid når de er bygget.for å være kraftig samtidig som størrelse og vekt må holdes nede, dette sammen med at kjøretøyene ofte utsettes for tungt arbeid eller hard fornøyelseskjøring gjør at motordeler slites ut og må skiftes ut med jevne mellomrom.

Blant motordeler som slites ut over tid og som må skiftes regelmessig, er stempler og stempelringer, ventiler eller registerkjeder inkludert, men også deler som inntaksgummi eller pull start deler slites ut over tid og må kanskje repareres eller skiftes ut.

Uavhengig av hvilke motordeler du ser etter, har vi nesten helt sikkert delene du trenger for å gi maskinen nytt liv eller forlenge levetiden.

​​
Filter (0)
Viser 836 produkter
Viser 48 av 836 produkter