Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Drivstofftank

Drivstofftank for ATV og UTV. Drivstofftanken er ofte montert foran eller under salen på ATV-er og lavt plassert under førersetet på en UTV.

En drivstofftank har vanligvis noen få komponenter koblet til seg, ofte er det en tankmåler på toppen av tanken som måler drivstoffnivået, uttaket for drivstoffet er plassert lavt, som betjenes via en drivstoffpumpe som ofte er plassert i tanken eller en ekstern drivstoffkran for forgassermodeller.

En drivstofftank er ofte beskyttet i bunnen eller fra sidene av en type varmebeskyttende folie da motoren vanligvis er veldig nær drivstofftanken, for å beskytte tanken mot denne varmen reflekterer denne folien en del av varmen stråling og som hindrer at drivstoffet blir for varmt.
Filter
2 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 2 produkter