Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Støtdemper

Støtdempere for de fleste quads og UTV-modeller på markedet. Støtdemperne på en quad eller UTV blir ofte sterkt belastet av arbeid og kjøring i ulendt terreng mens de blir utsatt for gjørme og vann, da arbeidsmiljøet der disse kjøretøyene brukes ofte inkluderer disse elementene.

På grunn av dette er det ikke uvanlig at støtdemperne slites ut og blir myke og henger over tid, noe som både gjør at firhjulingen føles treg og vanskelig å håndtere, og også svekker funksjonen til maskinen da støtdemperne lett bunner. selv med lett belastning.

Støtdempere på firehjulinger er som regel ikke mulig å pusse opp da de ikke er spesielt avanserte støtdempere som brukes på de fleste typer firehjulinger. Det finnes versjoner av quads som har oppgraderte støtdempere fra merker som Öhlins, Fox eller lignende og disse er vanligvis ikke noe problem å sende inn til oppussing men de aller fleste quad støtdempere er enkle gass/olje støtdempere med fjær og disse er ikke normalt medfølgende pakninger eller andre deler som trengs for å pusse opp dem, og det er derfor du må kjøpe en helt ny demper med eller uten fjær for å blåse nytt liv i fjæringen på quad-en.

Filter
69 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 69 produkter
Viser 48 av 69 produkter