Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Statorpakninger

Statorpakning, eller generatorpakning, for ATV-er og UTV-er. Firehjulinger har som regel en såkalt stator, tilsvarende en generator på en bil, som er den delen som genererer strøm til firehjulingens elektriske system og batteri.

Statoren er ofte plassert bak venstre motordeksel på maskinen din, bak enhver trekkstart, og er normalt i motorolje. Mellom statorens motordeksel og motorblokken er det en pakning som hindrer olje i å lekke ut av motoren.

Statorpakningen er vanligvis laget av et papirmateriale, og hvis du trenger å åpne statordekselet for å skifte stator eller svinghjul som sitter bak, må pakningen ofte skiftes.

Når du bytter statorpakning er det viktig at du skraper av alle rester av den gamle pakningen på statordekselet og motorblokken, da selv små deler av den gamle pakningen som ofte sitter fast når du demonterer dekselet blir stående og kan forårsake lekkasje når du monterer maskinen igjen.

Filter
21 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 21 produkter
Viser 21 av 21 produkter