Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Differential / Slutväxel Deler

Reservedeler for differensial- og sluttdrift på ATV og UTV. Firehjulsdrevne firehjulinger har vanligvis to vinkelgir som overfører kraften fra motoren via drivaksler til hjulene.

Disse vinkelgirene har i utgangspunktet samme oppgave, men fungerer vanligvis på litt forskjellige måter. Vinkelgiret foran er en såkalt differensial, differensialen har den egenskapen at forhjulene kan rotere fritt uavhengig av hverandre, dette letter styringen og reduserer slitasje på underlaget.

Det bakre vinkelgiret er som regel ikke av differensialtypen, noe som betyr at det er stivt, begge bakhjulene spinner i samme hastighet. I differensial og sluttdrev er det vanligvis store tannhjul som går vinkelrett på hverandre, et pinjonghjul som går mor et krongir som igjen er koblet til drivakslene.

I sluttgir er det vanligvis ikke mye mer avansert enn det men i differensialer inneholder vanligvis også deler for manuell innkobling av firehjulstrekk eller differensialsperre, alternativt såkalte Visco- eller lamelldifferensialer.

Filter
18 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 18 produkter
Viser 18 av 18 produkter