Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Stempler og Stempelringer

Stempler, stempelringer og komplette stempelsett for ATV-, Quad- og UTV-modeller. På alle forbrenningsmotorer har et stempel og stempelringer som skaper kompresjonen som kreves for at motoren skal rotere fra den forbrente luft/drivstoffblandingen.

Stempler og stempelringer slites derå de er konstant i bevegelse og må skiftes ut med jevne mellomrom; offroad-kjøretøyer som ATV og UTV. Ulike motorprodusenter har forskjellige utskiftingsintervaller for stempler og det er mer vanlig med tettere intervaller på totaktsmotorer og firetaktsmotorer.

Et stempel kan slites unormalt raskt eller gå sinder, også kalt kutt, hvis motoren hadde utilstrekkelig oljetilførsel; eller olje av lav kvalitet. På en totaktsmotor, stempelet og stempelringene smøres av totaktsoljen som er blandet i bensinen, på firetaktsmotorer er motoroljen som spruter på sylinderveggene som smører stempelet og ringene for å unngå skade. Hvis motoroljen er for gammel og dermed har mistet sine smøreegenskaper, kan det lett forårsake skade på sylinder og stempel.

Filter
56 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 56 produkter
Viser 48 av 56 produkter