Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Dekk & Felger

Her finner du alt relatert til dekk og felger til ATV, UTV og Quad. Bytte originale dekk og felger på din ATV eller UTV er en av de mest effektive måtene å ta med et helt nytt blikk på maskinen din mens du kan forbedre tilgjengeligheten og ytelsen betydelig.

De fleste ATV-er og UTV-modeller er utstyrt med ganske allsidige dekk og felger for å passe alle typer ryttere, kjørestiler og bruksområder. En av de vanligste oppgraderingene en ny ATV-eier gjør er å få hjul som er bedre egnet for det bruksområdet den aktuelle personen har, kanskje kjører. er du utelukkende i skogen og på bakken med maskinen din og trenger dekk som gir godt grep og grep over stokker og steiner? Kjører du mye transport på Leter du etter et dekk som gir lavere drivstofforbruk eller større felger som gir dekket bedre stabilitet ved høyere hastigheter? Uansett bruksområde og behov finnes det i dag dekk og felger som er tilpasset for å gjøre kjøringen din morsommere, tryggere og enklere.

I tillegg til et stort utvalg av dekk og felger i alle tenkelige størrelser og modeller for alle merker og modeller av firehjulinger; markedet leverer vi dekktilbehør og dekkverktøy direkte tilpasset ATV- og terrengdekk.

Kanskje du trenger snøkjettinger hvis du bruker maskinen til snøbrøyting om vinteren og vil sikre at maskinen griper godt i snø. og is? Trenger du Spacere å ta med; plass med større hjul eller trenger du et beltesett til maskinen din for uovertruffen mobilitet?

I vårt enorme utvalg finner du alt du måtte trenge når det kommer til dekk og felger. ATV og UTV kjøretøy. I tillegg til et bredt spekter av produkter har vi flere guider for deg som vil lære mer om alt relatert til ATV-dekk & Følg. Lær mer om ATV-dekk, ATV-hjul eller skruebolter i noen av våre omfattende veiledninger.

Filter
309 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 309 produkter
Viser 48 av 309 produkter