Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Relé

Relé for ATV og UTV for styring og kontroll inkludert vifte, lys, drivstoffpumpe eller servo. På de fleste moderne quads og UTV-modeller styres en stor del av de elektriske funksjonene ved hjelp av releer i ulike størrelser.

Et relé er enkelt forklart en komponent som gjør at en svak strøm fra for eksempel en sensor eller svinger kan brukes til å kontrollere en sterkere strøm som kreves for å drive for eksempel en styreservomotor eller drivstoffpumpe . For at kjøretøyet ikke skal ha overdimensjonerte kabler på kryss og tvers, brukes releer for å kontrollere alle mulige typer elektrisk utstyr.

Mange firehjulinger bruker samme type relé til flere ulike funksjoner, ofte sitter reléene ganske sammen med sikringer og lignende under setet eller panseret på kjøretøyet ditt. Vanlige funksjoner som ofte er reléstyrte inkluderer kjølevifte, drivstoffpumpe, servostyring og lys.

Filter
29 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 29 produkter
Viser 29 av 29 produkter