Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Oljefilter

Oljefiltre til ATV og UTV fra kjente produsenter til gode priser. Oljefilteret har en ekstremt viktig oppgave på; firehjulinger, utv og mc då motorer på disse kjøretøyene har vanligvis ganske små oljemengder, hvis oljen ikke er ordentlig renset for skitt og partikler, er det stor risiko for skader på motoren, noe som kan forårsake dyre og tidkrevende reparasjoner.

Hos oss finner du alle oljefiltre fra Hiflo eller Originale oljefiltre. Vi har solgt oljefiltre fra Hiflo-merket i mer enn 10 år og Hiflo er det mest etablerte ettermarkedet oljefilter for ATV, UTV. MC og andre kjøretøytyper tilgjengelig. Med tusenvis av Hiflo-filtre solgt over hele verden, kan vi trygt anbefale dette filteret til din maskin, det er også oljefilteret vi selv bruker i våre egne maskiner.

Oljefilter på firehjulinger vises fremfor alt i to; forskjellige versjoner:

Spin-on filter som er montert eksternt; motoren består av platen med filtermateriale inni, filteret er skrudd fast; et enkelt trykk på motoren og tetter mot motorblokken med en o-ring. Disse oljefiltrene er ofte plassert foran på motoren og løsne med en oljefilteravtrekker eller større tang. Ofte er plassen begrenset rundt oljefilteret og det kan derfor være vanskelig å få det med en stor tang, pga. kan en oljefiltertrekker være en god idé å investere i for å gjøre bytte av oljefilter enklere.

Når du installerer et spin-on-filter, smører du o-ringen med litt motorolje og trekker bare filteret for hånd.

Sett inn filter er et oljefilter som er montert inne i motoren, vanligvis bak et lett tilgjengelig deksel som ofte fjernes med en skiftenøkkel. til tre skruer med 8 mm hode. Oljefilterlokket har en O-ring som tetter lokket mot motorblokken, som anbefales å skiftes når oljefilteret skiftes. Inne i lokket er det et filter i et pappmateriale med en plastduk som ofte er trykket på; en pinne i motoren og er festet med en liten fjær mot oljefilterlokket for å holde den godt på; sted.

For å skifte olje og oljefilter regelmessig påå ATV og UTV er av størst betydning for at motoren skal vare lenge, det er smøring; oljevolumer i disse kjøretøyene varpå oljen er slitt i større grad enn biler som ofte har mange ganger mer olje, mindre oljevolum betyr ofte at den er designet for mer varme og den samme oljen sirkuleres oftere i motoren, noe som betyr at den må skiftes oftere. Et mindre motorvolum gjør også at vannet oljen trekker på ved skifte mellom varmt og kaldt blir motoren mer merkbar, noe som også slites på oljen. Følg alltid anbefalingene i brukerhåndboken om hvor ofte produsenten anbefaler at du skifter olje og sjekk hvilke oljespesifikasjoner som er foreskrevet.

Filter
59 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 59 produkter
Viser 48 av 59 produkter