Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Flishuggere

Skimaskin for ATV, UTV og hagetraktor. En flishugger, også kalt flishugger eller flishugger, brukes til å rive grener, slaps og mindre trær til flis. Våre flishuggemaskiner er tilpasset bruk sammen med firehjulinger og kobles til trekkkulen for lett å kunne fraktes til stedet der det sly eller mindre treet som skal tas vare på befinner seg. Flishuggerne kan trekkes av alle typer kjøretøy med 50mm kule, standard kule på alle kjøretøy i prinsippet, men kan også plasseres for hånd på rimelig flate underlag eller grusveier da de ikke veier særlig mye.

< p>Flishuggerne er større i størrelsen enn små kompostkverner som kan kjøpes på jernvarehandel men ikke flishuggere i full størrelse som er montert på traktorer eller lignende, størrelsen og kapasiteten på våre flishuggere egner seg godt for huseier, småskogbruk eller entreprenør som trenger en maskin av passende størrelse for enkel håndtering og tilstrekkelig kapasitet for de mest slu og små trærne og buskene du kan treffe på under normalt vedlikehold og ryddearbeid hjemme.

Flishuggerne har kvalitetsmotorer fra Briggs & Stratton og som driver en stor vals med kniver som bryter opp slapset og greiner som stappes inn i innløpet.

En flishugger er et utrolig verktøy for deg som har mye slaps eller greiner og små trær som må ryddes, villhage eller småskogbruk for å klare tynning og rydding i. Flismaskinens sidestørrelse gjør at du med firehjulingen kan kjøre maskinen helt nærme området du falt eller samle opp det som skal flises, takket være firehjulingen og den relativt lette vekten til flishuggeren skader ikke utstyret underlaget og du kan lett komme deg nær i stedet for å måtte dra ris og grener lange avstander.

Flishuggeren tygger den opp når den settes inn i trakten og trekker greiner og slop, så det er nok å mate greinene inn i innløpet så gjør maskinen resten, kapasiteten til denne typen flishugger er vanligvis spesifisert til 10-12 cm i diameter , men det avhenger mye av typen tre som skal flises. Ved hardere treslag må man kanskje nøye seg med en mindre diameter, men som regel kan man si at maskinene fliser det man ikke vil lage ved av, hva er rimelig å kløyve en gang med en øks og bruk som opptenning kan lett legges til side , du kan f.eks. flis en lang stamme og hold igjen slik at maskinen ikke tygger opp alt og bare fliser de tynnere, matte grenene og legg de rettere, finere delene til side for senere klyving.

Filter
23 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 23 produkter
Viser 23 av 23 produkter