Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Plogsplint

Splinter for å feste plogbladrammen til plogfestet i din ATV eller UTV.

De fleste snøploger til ATV eller UTV har tilsvarende fester mellom plogen og maskinen, på mange modeller er det et feste med ører montert på maskinen, enten i midten i høyde med fotbrønnene eller foran på maskinen.

I disse ørene er de tilsvarende ørene på plogrammet festet med en plogsplint i hver ende og er ofte festet med en saksepinne eller låseklips. Utseendet og funksjonen til sprinterne varierer litt mellom ulike plogprodusenter, men funksjonen er lik mellom alle ploger som bruker dette festet, flere produsenter av ploger har også samme dimensjoner på festene sine.

Det viktige når du kjøper nye plogpinner er som regel at diameteren ikke er for stor, lengde og utforming er ofte ikke så viktig, men hvis tappen passer i hullet i plogen og plogfestet kan du bruke plogbolten .

Plogpinner brukes på snøploger fra blant annet IB (Iron Baltic), Cycle Country, Warn, Bronco, Moose, Shark og Eagle Plough.

Snøploger som ikke bruker denne typen feste har vanligvis et brøytefeste med "Stikker" som stikker ut og plogen har kroker som hekter seg inn i disse stokkene.

Filter
9 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 9 produkter