Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Reparasjonssett Luftavstengningsventil

Luftavstengningsventil, eller Air Cut Off Valve på engelsk, er en membrankontrollert ventil som ofte er plassert på siden av forgasseren på firehjulinger og UTV-er med firetaktsmotor. Ventilens funksjon er å eliminere tilbakeslag eller eksossprang når du slipper gassen raskt.

Hvis du får problemer med avgasser når du slipper gassen helt ut etter å ha kjørt i jevn fart en stund, kan dette skyldes enten et lekker eksosanlegg eller sprukket eller løs membran i luftstengeventilen.< /p>

Membranen er vanligvis bak et lite deksel med en rund bump på siden av forgasseren på en ATV eller UTV og blir over tid slitt eller sprukket. Under dekselet, som ofte løsnes med to Phillips-skruer, er det en membran samt en liten fjær og eventuelt et par andre gummipakninger.

Membranen er veldig enkel å bytte, hvis firehjulingen din er noen år gammel og du opplever flere avgassslag, er det lurt å pusse opp og skifte membranen.

Luftstengeventilen gjør at det høye vakuumet som dannes i forgasserens inntak når du slipper gassen raskt, som gjør at firehjulingens drivstoffblanding midlertidig blir for mager, motvirkes av vakuumet som aktiverer membranen som igjen struper lufttilførsel til tomgangs- og lavhastighetsdysene, noe som resulterer i en fetere blanding som motvirker eksoseksplosjoner.

Filter
16 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 16 produkter
Viser 16 av 16 produkter