Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Chokewire

Chokewire for ATV- og UTV-modeller med forgasser og manuell choke. Chokewiren gjør at du kan aktivere choken fra en kontroll, ofte plassert på styret til din atv, når du skal starte maskinen i kaldt vær eller når det kreves litt ekstra bensin for å få firehjulingen til å starte.

Chokewiren går fra kontrollen på styret ned til forgasseren og føres ofte fra siden inn i forgasseren i en plast-, messing- eller aluminiumsmutter. Ledningen er festet til en liten ventil som går inn i forgasseren og åpner eller lukker en drivstoffkanal som gir firehjulingen mer drivstoff ved kaldstart.

Chokewiren er en typisk del på firehjulinger som binder seg og blir treg med årene, derfor er det lurt å inspisere funksjonen før vinteren når choken brukes hyppigere og bytte ut chokekabelen ved behov.

Filter
33 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 33 produkter
Viser 33 av 33 produkter