Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Kjølingsystem & Varmesystem

Deler til kjølesystemet samt produkter for motor- og hyttevarme på; ATV-er og UTV-er. I vårt brede utvalg av deler finner du alle reservedeler som kreves for regelmessig service eller reparasjonsarbeid for kjøle- og varmesystemet på; din quad eller side ved side.

Dagens ATV- og UTV-kjøretøy har generelt væskekjølte motorer, i motsetning til eldre maskiner som ofte var luftkjølte eller hadde oljekjølere for å kontrollere motorens arbeidstemperatur. Kjølesystemet består vanligvis av en kjøler montert på forsiden av maskinen din, bak kjøleren er det en kjølevifte som hjelper til med kjøling på varme dager eller når luftstrømmen gjennom kjøleren er for lav. Radiatoren kobles via radiatorslanger til motoren hvor de kobles til en vannpumpe og termostat for å danne et sirkulasjonssystem hvor varm kjølevæske pumpes ut i radiatoren for å kjøles ned før for så å strømme tilbake til motoren så at arbeidstemperaturen holdes på et optimalt nivåå.

Kupévarmere kan også kobles til kjølesystemet; som varmen som genereres av motoren brukes til og varmer førersetet på en UTV, har du en tørr hytte, er en varmepakke et flott tilbehør for å gjøre turen mer komfortabel og forhindre at frontrutene dugger eller fryser igjen.

For mange arbeidsmaskiner i dag finnes det til og med motorvarmere å kjøpe, som er et praktisk tilbehør for deg som bruker ATV eller UTV til jobb om vinteren og vil være sikker på å ha en maskin som er klar til bruk selv på veldig kalde dager.

v
Filter (0)
Viser 239 produkter
Viser 48 av 239 produkter