Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Skjermkanter

Skjermkanter er ofte plassert helt i enden av kledningene som strekker seg over hjulbuene til din ATV eller UTV og fungerer som en forlengelse av fenderen for å fange opp mer gjørme og skitt for å forhindre at rytteren blir skitten når han sykler -vei.

p>

Dels fungerer skjermkantene som en beskyttelse for de større plastdekslene som vanligvis strekker seg over hele kjøretøyets bredde for å hindre at disse dekslene går i stykker, noe som betyr mer tidkrevende og kostbare reparasjoner.

Fenderkantene tar rett og slett slaget hvis du kjører inn i et tre eller for nærme et hinder. På grunn av dette er mange skjermkanter festet med plastklips slik at de går av i stedet for å gå i stykker hvis du treffer noe, noe som også sparer både tid og penger ved reparasjoner.

Skjermkanter, i motsetning til skjermutvidere, er en original montert detalj som du bør sørge for at er intakt, slik at de beskytter dekslene som tiltenkt.

Fenderbreddere er igjen ofte festet på utsiden eller i stedet for skjermkantene og fungerer omtrent på samme måte, men gir bredere beskyttelse mot gjørme, spesielt hvis du har montert større hjul på maskinen din.

p>

Filter
14 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 14 produkter
Viser 14 av 14 produkter