Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Timeteller

En timeteller brukes på alle typer kjøretøy og redskaper hvor du skal holde styr på driftstiden når motoren går. Ofte vil du ha en pålitelig måling av nøyaktig hvor lenge motoren har gått, da dette er grunnlaget for hvor ofte du bør utføre service og vedlikehold på motoren din.

Mange firehjulinger og UTV-modeller er utstyrt med timeteller direkte i speedometerdisplayet, men det finnes modeller som mangler dette, og det finnes også modeller som ikke teller motorens driftstid i timer men hvor lenge tenningen er på, som kan gi feil tidsintervaller for service. Hvis du vil holde styr på hvor lenge motoren din faktisk har gått for å finne ut når du bør utføre service- og vedlikeholdsarbeid, er timeteller et smart tilbehør.

En timeteller er også en utmerket tilbehør å montere på dine bensindrevne verktøy for at du skal kunne holde styr på driftstiden.

I dag finnes det mange forskjellige typer timetellere med forskjellige funksjoner, alt fra de enkleste variantene som kun måler tid til varianter som du kan koble til smarttelefonen din og motta push-varsler om når det er tid for service i henhold til de angitte intervallene.

Filter
3 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 3 produkter