Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Refleks

Reflekser for quads og UTV-er. Reflekser er ofte montert på lastestativet eller kroppen på baksiden av firehjulinger som er traktor- eller veiregistrerte.

For at ATV-er skal inspiseres er det ofte krav om; at det skal monteres reflekser bak som et komplement til baklysene. Reflekser montert bak skal være røde. Det finnes modeller som har reflekser eller refleksklistremerker som sidemarkering og i disse tilfellene må refleksene være oransje.

Filter
3 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 3 produkter