Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Radiator

Kilaren har som funksjon at kyla ner motorn genom att kylarväscha passerar genom small flänsar i kelet varpå vattre som värmt opp dä det passerat motorn kyls av fartvind og kylfländen på din fourhjuling eller UTV.

De fleste moderne firehjulinger og UTV-modeller har væskekjølere og radiatorene deres er montert i fronten som en kjøler for motoren for å oppnå optimal arbeidstemperatur. Det er veldig viktig at radiatoren din er ren og at bilen din yter optimalt og unngår skader Moderne motorer er ofte svært følsomme for overoppheting, derfor kan skadede eller lekker radiatorer føre til at motorens temperatur raskt blir for høy stor skade.

Kylflänsarna er veldig tynne og følsomme for støt og slag, så du bør rengjøre kilaren bör detta görsamt för att forhindre skade, fordi høytrykk fra og høytrykksspyling kan til og med bøye kylflänsarna slik at det fungerer dårligere.

Eldre firehjulinger har ofte oljekjølere i stedet for motorkjølere som fungerer på samme måte som olje passerer gjennom radiatoren fra motoren i stedet for kjølevæske, kretsmotorer og sylindre er da ofte bygget med store kjøleflenser for varmespredning.

Husk å alltid bruke kjølevæske/glykol og ta det når du fyller radiatoren.

Filter
11 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 11 produkter