Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Bremsevæske

Bremsevæske brukes i alle kjøretøytyper med hydrauliske bremser, de fleste moderne ATV-, UTV- og motorsykkelmodeller har i dag hydrauliske bremser.

Bremsevæsken brukes i bremsesystemet for å overføre kraften fra når du trekker i bremsehåndtaket eller trykker på bremsepedalen til bremsekaliperne eller bremsetromlene, som igjen trykker på bremseklossene eller reverseringene , som gir bremseeffekten.

Bremsevæske er primært tilgjengelig i tre forskjellige varianter i dag og har følgende betegnelser:

PUNKT 4

PUNKT 5

DOT 5.1

Prikk 4 & 5.1 Kan blandes

Punkt 5 kan IKKE blandes med noen annen klassifisering

De absolutt vanligste bremsevæskene som brukes i dag er DOT 4 og DOT 5.1, disse bremsevæskene er hygroskopiske, noe som betyr at de tiltrekker seg vann og fuktighet, derfor må bremsevæsken skiftes etter ca. 2 år intervaller for ikke å risikere at bremsesystemet blir påført korrosjon.

Som regel står det hvilken bremsevæske du skal bruke direkte på hetten på din Master bremsesylinder, en DOT 4 eller DOT 5.1 er skrevet på hetten, du kan bruke hvilken som helst av disse, forskjellen er hovedsakelig kokepunktet der en DOT 5.1 bremsevæske har høyere kokepunkt og er derfor bedre egnet for høyytelsesmaskiner som brukes i racing.

DOT 5 bremsevæske, som er mye mindre vanlig, er en silikonbasert bremsevæske som er ikke-hygroskopisk, noe som betyr at den ikke absorberer fuktighet. Du kan imidlertid ikke bruke denne bremsevæsken i et bremsesystem som ikke er tilpasset det, da det kan skade pakninger og andre komponenter i bremsesystemet.

Filter
2 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 2 produkter