Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Reparasjonssett Forgasser

Bredt utvalg av reparasjonssett for å pusse opp forgassere. Settene inkluderer deler som du vanligvis må bytte når du pusser opp en forgasser.

En skitten forgasser eller lekker forgasser kan føre til at quad-en din går dårlig eller er svært vanskelig å starte.

Hvis du har problemer med at forgasseren renner over og at bensin renner ut i evakueringsslangen under, er det stor sannsynlighet for at flottørnåleventilen eller setet er slitt eller ødelagt og må skiftes ut.

Våre forgasserreparasjonssett inkluderer de fleste delene som slites ut over tid, slik at du kan blåse nytt liv i maskinen din igjen.

Forgasseren er ofte roten til en hel rekke problemer på eldre quads da den hele tiden utsettes for bensin som slites av på pakningene og messingdelene på forgasseren, urenheter og annet smuss som følger med bensinen bidrar også til dysene og ventiler i forgasseren kan tette seg og gjøre firehjulingen din vanskelig å starte eller mangler energi.

Filter
239 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 239 produkter
Viser 48 av 239 produkter