Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Reparasjonssett Startmotorer

Reparasjonssett for startmotoren på; ATV-er og UTV-er. I vårt brede utvalg av tausett for startmotoren finner du komplette sett med startmotorkarboner med tetninger og lagre eller løse karboner å lodde på; kullbroen på startmotoren din. Skal du renovere startmotoren påå din firehjuling eller Side by Side, har vi flere forskjellige sett med det som skal til for å skifte karbon i startmotoren din.

Som regel er det karbonet i en startmotor som slites først hver gang; motoren mister kraft eller slutter å fungere, hvis du ikke vil bytte ut hele startmotoren din, er det ofte reparasjonssett å kjøpe hvor karbonet og karbonbroen som holder karbonet følger med sammen med eventuelle pakninger til startmotorhuset . Med disse settene kan du ta ut den originale startmotoren og erstatte de slitte karbonene du skal ta med nytt liv i startmotoren din. Tenk om å inspisere overflaten som kullet løper mot; spolesagenå at de nye karbonene har en god kontaktflate og sørger for at startmotoren, som ofte jorder motoren, har et godt jordpunkt som ikke er rustent eller skittent.

Filter
17 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 17 produkter
Viser 17 av 17 produkter