Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Reparasjonssett Choke

En choke sitter på firehjulinger med forgasser og har som oppgave å forsyne motoren med mer bensin ved oppstart og brukes hovedsakelig i kaldt vær.

Choken fungerer ved at en ventil som ofte er plassert på siden av forgasseren åpner en kanal i forgasseren og slipper mer bensin til motoren.

Choken på de fleste firehjulinger betjenes fra styret av en wire som går fra et lite håndtak på styret, ledningen trekker igjen en liten messingventil med en spiss som åpner eller lukker kanalen i forgasseren.

En chokeventil er en del som ofte går galt på firehjulinger da de vanligvis brukes ganske sjelden, dette gjør at choken ofte blir treg og skitt eller urenheter i bensinen kan raskt føre til at chokekanalen tettes.

Har du problemer med at choken på firehjulingen din er treg eller at funksjonen har blitt dårligere, er det lurt å skru ut chokeventilen og rense kanalene i forgasseren og eventuelt skifte chokeventilen. I forbindelse med dette er det også lurt å bytte chokekabel samtidig.

Filter
13 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 13 produkter
Viser 13 av 13 produkter