Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Luftfilterrengjøring & Olje

Produkter for rengjøring og vedlikehold av luftfiltre. Mange luftfiltre på ATV-er, UTV-er og MC-er kan og bør rengjøres med jevne mellomrom for å sikre at motoren din får riktig blanding av luft og drivstoff og dermed yter optimalt.

Mange luftfiltre i dag er av typen skumfilter, noe som betyr at de enkelt kan vaskes med vaskemiddel egnet for luftfiltre og deretter oljes for å sikre god filtrering av selv de minste partiklene. Et tett luftfilter kan føre til at din quad går dårlig eller har dårligere motorytelse enn vanlig, det resulterer også i høyere drivstofforbruk og risiko for skade hvis skitt og partikler kommer gjennom filteret.

Med riktig luftfiltervask og luftfilterolje kan du enkelt forlenge levetiden til luftfilteret og sørge for at maskinen din yter som den skal. Husk å ikke bruke løsemidler som ikke er beregnet på vask av luftfiltre som bensin, diesel eller white spirit, disse midlene kan skade filteret og spesielt hvis filteret er limt kan sterke etsende midler løse opp limet og ødelegge filteret.

Filter
2 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 2 produkter