Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Vinsj Mounts

Vinsjbrakett for ATV og UTV for montering av vinsj foran eller bak på; maskinen din.

For å kunne montere en vinsj på; firehjulingen så du må kjøpe en brakett som vinsjen er montert på, de fleste moderne firehjulinger har en vinsj montert fra fabrikk og derfor; det er allerede en vinsjbrakett for dette foran på maskinen.

Hvis maskinen din mangler et vinsjfeste foran eller om du ønsker å supplere med en vinsj bak for lettere å kunne dra deg løs eller trekke ut utstyr eller materialer, finnes det vinsjfester å kjøpe til de fleste firhjulinger og UTV-modeller påå markedet.

Instruksjonsstørrelse vinsjfeste:

For firehjulinger og UV er det fremfor alt mellom; standardiserte installasjonsdimensjoner for vinsjene, denne dimensjonen er de 4 hullene som vinsjen er montert på basen med:

76x124 er den desidert vanligste installasjonsstørrelsen for ATV-vinsjer og finnes oftest på; vinsjer mellom 2500-3500LBS, men noen vinsjmodeller med høyere kapasitet har også dette festet. Alle vinsjfester for firehjulinger har dette monteringsmønsteret foran vinsjen. Dimensjonene refererer til boltehøyden som vinsjen er festet til vinsjbunnen med og er bredde x lengde mellom boltene.

UTV-vinsjer har vanligvis en bredere vinsjtrommel og installasjonsstørrelsen er ca 76x167mm som standard. UTV-vinsjbraketten har vanligvis denne monteringsdimensjonen.

Frontmontert vinsjbrakett:

En frontmontert vinsj sitter ofte i et forberedt hull i rammen til quad-en foran, ofte like foran radiatoren eller lignende. Vinsjens bunnplate og vinsj og lineføring/ruller monteres så i denne braketten. En frontmontert vinsjbrakett kan også monteres med u-bolter i rammen foran på maskinen din.

Bakmontert vinsjbrakett:

De fleste vinsjfester for vinsjen bak; en ATV eller UTV er tilpasset for å sitte lavt montert så; at det ikke skal være i veien for lastestativet eller bakre oppbevaringsskuffer. Braketten er vanligvis montert rett over bakre hengerfeste, og noen ganger bygges denne vinsjbraketten sammen med en hengerfeste for å fange plass med både vinsj og trekk. En bakmontert vinsjbrakett er vanligvis tilpasset en vinsj med 76x124mm monteringsmål og en størrelse på 2500-3500LBS, ofte omslutter disse vinsjbrakettene hele vinsjen som gjør at en overdimensjonert vinsj med et overdimensjonert vinsjhus ikke kan brukes.

hvis du vil lære mer om vinsjfestet, kan du lese mer i vår vinsjmonteringsveiledning

Filter
111 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 111 produkter
Viser 48 av 111 produkter