Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Snøskjær Mounts

For å montere en plog på en firehjuling må du montere en brakett på maskinen. Det finnes flere ulike typer plogfester og ulike produsenter har ulike dimensjoner på festet mellom plogfestet og plogen, skal du kjøpe et plogfeste til en eksisterende plog er det viktig at du sjekker merket på plogen så at ditt nye plogfeste vil passe. I vårt sortiment finner du front- og sentermonterte braketter for ploger fra IB (Iron Baltic), Kimpex, Warn, Cycle Country, Bronco etc.

Plogbraketter finnes i to forskjellige typer:

Sentermonterte plogfester:

Et sentermontert plogfeste monteres rett under din ATV eller UTV, ofte i høyden av fotbrønnene eller like bak a-armene foran på maskinen, festet monteres ofte på rammen med bolter eller U-bolter.

CC (senter til senter) mål:

Advarsel Sentermontert Plogfester har CC-mål mellom ørene: 315 mm

Cycle Country / IB Iron baltic) / Bronco Sentermonterte Plogfester har CC-mål mellom ørene: 375

Elg Sentermonterte Plogfester har CC-mål mellom ørene : 180 mm

Sentermonterte fester er tilgjengelig i modellspesifikke design som passer til akkurat en bestemt type merke, modell og årsmodell, men også som Universal som passer til mange forskjellige firehjulinger.

 

Frontmontert plogfeste:

Et frontmontert plogfeste er ekstremt merkespesifikk og passer vanligvis bare til en viss type firhjuling, mellom enkelte årsmodeller, og en type plogsystem fra en bestemt produsent.

< p>Har du en frontmontert plog fra f.eks. Advarsel, du må ha et frontfeste for WARN Plog tilpasset din maskin, det finnes ingen universalfester når det kommer til frontmonterte plogfester og det er i grunnen nytteløst å prøve å modifisere et feste for å passe en maskin den ikke er laget for.

Et frontmontert plogfeste er vanligvis montert i fronten rett under vinsjen på firhjulingen din.

 

 

 

Filter
168 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 168 produkter
Viser 48 av 168 produkter