Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Healtech

HealTech, et teknologiselskap startet i Ungarn i 2003, har vært en pioner innen motorsykkelelektronikk takket være produktet SpeedoHealer.

Bedriftens forpliktelse til innovasjon er synlig i dets anlegg og prosesser, slik som den avanserte SMT-produksjonslinjen introdusert i 2008 og utvidelsestrinnene i 2013 og 2018, hvorav sistnevnte inkluderte et nytt FoU-anlegg.

Med distributører i over 50 land og en produktlinje som er i stadig utvikling for å møte markedets behov, skiller HealTech seg ut for sin eksepsjonelle kundeservice og streben etter utmerket produktkvalitet.

HealTech står for "Smart Tech for your Ride" og fortsetter å levere innovative løsninger for både gatekjøretøy og profesjonelle brukere.

Filter
10 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 10 produkter