Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

HONDA

Reservedeler og tilbehør til Honda firehjulinger. Søk i reservedelsvelgeren for å se flere produkter. Vi lagerfører de vanligste servicedelene til Honda TRX. Alt fra 250 til 500 og 680 modeller.

I vårt brede utvalg av reservedeler og tilbehør til Honda ATV & UTV finner du alt du måtte trenge for å reparere eller utstyre maskinen din for nye eventyr.

Søk etter de riktige delene til din Honda med vår reservedelsvelger og få forslag til mengder av passende tilbehør og reservedeler.

For Honda tilbyr vi en rekke reservedeler, serviceprodukter og utstyr som forenkler reparasjoner eller optimal bruk av maskinen din

 

Hva betyr betegnelsene på Honda quads?

Her er en oppsummerende forklaring:

TRX eller Fourtrax er det samme.

TM 2wd, manuell girkasse T

E 2wd, elektrisk gir

FM 4wd, manuell gir

FE 4wd, elektrisk gir

FA 4wd, automatgir

FPA 4wd, servostyring, automatgir

FPE 4wd, servostyring, elektrisk gir

FPM 4wd, servostyring, manuell girkasse

Honda er en av de eldste produsentene av firehjulinger på markedet, men deres første kjøretøy for arbeid hjemme på gården var faktisk trehjulinger, Honda ATC-modellene har blitt noe ikoniske og eiere holder på dem i dag da de har høy samleverdi i god stand.

Hondas modeller har gjennom årene fremfor alt vært preget av den stive bakakselen, som for mange er det opplagte valget når man kjører med tung last i terreng. De siste årene har flere Honda-modeller kommet med delt bakaksel, såkalt IRS, da et supplement til modeller med stiv aksel alltid har vært tilgjengelig for de som ønsket dette.

Hondas Foreman-, Rancher- og Rubicon-modeller har vært tilgjengelig i flere ulike størrelser og design opp gjennom årene, men i dag er det i hovedsak Hondas 420 og 500 kubikkmeter maskiner som selges på ATV-siden. I tillegg til sin stive bakaksel, er Honda den eneste firehjulsprodusenten som har en motor med hydrostatisk girkasse og med automatisk eller halvautomatisk giring.

Totalt sett har Honda siden starten tilbudt utrolig robuste maskiner for rent arbeid, mens du selvfølgelig kan ta med deg Hondaen din ut på herlige turer i skogen, det er fremfor alt i jobben en Honda skinner, ekstremt sterke maskiner med helt utrolig slitestyrke og pålitelighet er det du får når du velger en ny eller brukt Honda Foreman eller Rancher ATV.

I tillegg til sine firehjulsmodeller har Honda også et UTV-program i form av Talon og Pioneer, men disse modellene har så langt ikke fått gjennomslag eller blitt solgt i noen grad i Norden.

Hos Atvhuset har vi lang erfaring med Honda ATV og kan hjelpe deg med mange reservedeler og tilbehør slik at du kan utføre service og reparasjon av maskinen din for å kunne bruke den maksimalt i lang tid fremover.

Populære Honda ATV-deler
Filter
34 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 34 produkter
Viser 34 av 34 produkter